Λήψη Δωρεάν κατόλογος προϊόντων!

Catalog

Συμπληρώστε τη φόρμα σε απευθείας σύνδεση για να λάβετε το κατάλογο προϊόντων της Lars Laj.

Ας δημιουργήσουμε έναν κόσμο διασκέδασης !!!!!

Τα νέα προϊόντα από τη γραμμή ‘Discovery‘ θα  επιτρέψουν στα παιδιά να εξερευνήσουν τον εκπληκτικό κόσμο των χρωμάτων και των σχημάτων και να τα βοηθήσει να κάνουν τα πρώτα βήματα για να μάθουν τα  γράμματα.
Η γεμάτη χρώματα “Pixie”  επιτρέπει στα παιδιά να έχουν μια μεγάλη περιπέτεια στη παιδική χαρά.
 Μια φορά στη γέφυρα, πηγαίνετε για κυνήγι κάτω και γύρω για ένα θησαυρό ... Διαβάστε το σημάδι: Αυτή η παιδική χαρά είναι για τους πειρατές ηλικίας από 1 έως 8 ετών. Πηγαίνετε κάτω με τη σκάλα του πυροσβέστη  για να ξεφύγετε από τα επικίνδυνα θαλάσσια τέρατα.
Ο πολύ καλός αισθητικά σχεδιασμός του πλοίου επιτρέπει στα παιδιά να μάθουν αλφάβητο με φιλικό και ελκυστικό τρόπο ή να δημιουργήσουν νέες λέξεις.
Η πολύχρωμη και ενδιαφέρουσα μορφή της “Pixi” δίνει στα  παιδιά την δυνατότητα να ασχοληθούν με την επιστήμη σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. "Παίξτε με το όνομά σας" είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μιας ποικιλίας από παιχνίδια και διαγωνισμούς, τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο με τους μικρούς φίλους τους, ή ακόμη και τους γονείς.
Έξυπνη συσκευή αναπαραγωγής, μια εξαιρετική επιλογή για μια πραγματική μικρή ιδιοφυΐα.
Αυτό το σετ παιχνιδιού βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν λογική σκέψη και να δημιουργήσουν κινητικές δεξιότητες. Περιλαμβάνει με έξυπνο τρόπο μια ποικιλία από συναρπαστικά στοιχεία, όπως σήραγγα, διαφάνεια, μπαλκόνι, αναρρίχηση πλατφόρμα και έναν πολύ ενδιαφέροντα πίνακα με το αλφάβητο που διδάσκει τα παιδιά γράμματα με ένα διασκεδαστικό και πολύχρωμο τρόπο. Αυτό είναι μια μεγάλη, υπέροχη και σοφή πρόκληση για όλους τους νέους.
Μια ελαφρώς μικρότερη αλλά εξίσου συναρπαστική ιδέα είναι δύο άλλες ομάδες: η “Bravo” και η “Nemo”. Kαι τα δύο είδη έχουν ένα εντυπωσιακό πίνακα με γράμματα για να βοηθήσει τους περισσότερο εξοικειωμένους με το αλφάβητο. Επίσης, ένα νέο σύνολο της συσκευής αναπαραγωγής ‘Sigma‘, προσφέρει πολλά αξιοθέατα, όπως την διασκεδαστική μονάδα για την άμμο, το νερό και τη λάσπη.
Όλα τα νέα προϊόντα προσφέρουν μεγάλη διασκέδαση για εξερεύνηση του κόσμου.
Τα νέα προϊόντα από τη γραμμή “Discovery” προσφέρουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στην παιδική χαρά που απασχολούν τα παιδιά σας και τα έχουν  ενεργά και δραστήρια για την ψυχική και σωματική τους ανάπτυξη.