Σχετικά με εμάς

Η Lars Laj έχει περισσότερο από 40 έτη εμπειρίας , στο να βάζει τα παιδιά να παίζουν μαζί σε ασφαλή περιβάλλον.

Αφήστε τα παιδιά να παίζουν -Η ιδέα

Τα παιδιά αγαπούν το παιχνίδι, τα παιδιά γεννιούνται για να παίζουν και τα παιδιά είναι εξ'ολοκλήρου μόνο για παιχνίδι -η δουλειά μας είναι να τα βάζουμε να παίζουν, να διασκεδάζουν και να είναι ανταγωνιστικά ενώ ταυτόχρονα να απολαμβάνουν ένα ασφαλές παιχνίδι.

Εσείς αποφασίζετε, Εμείς παρέχουμε - Η ευελιξία

Εμείς μπορούμε να συνδυάσουμε και να ενώσουμε τα ενιαία στοιχεία παιδικών χαρών με σχεδόν κάθε εφικτό τρόπο. Με το πολυμορφικό σύστημα παιδικών χαρών μας θα βρούμε τις λύσεις που είναι λειτουργικές για σας.

Η ασφάλεια

Σε όλες τις πτυχές - Το ασφαλές παιχνίδι έχει την απόλυτη προτεραιότητα στην Lars Laj. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι σύμφωνα με όλους τους παρόντες κανονισμούς ασφάλειας για τον εξοπλισμό παιδικών χαρών. Το σύστημα παιδικών χαρών μας έχει πιστοποιηθεί, έχει εξεταστεί και έχει εγκριθεί από το TUV στη Γερμανία σύμφωνα με το νεώτερο ευρωπαϊκό τυποποιημένο πρότυπο DIN EN 1176.

Εξαιρετικά καλά εξεταζόμενο - Η ποιότητα - πρότυπο DIN EN 1176

Η χρήση των υλικών πρώτης ποιότητας που συνδυάζεται με μια ανώτερη διαδικασία κατασκευής βάζει τα προϊόντα μας στην πρώτη θέση σε όλο τον κόσμο. Επομένως οι παιδικές χαρές μας διαρκούν και φαίνονται καλές για περισσότερα έτη.

Ετοιμαστείτε να παίξετε! - Lars Laj παιδικές χαρές