Προϊόντα

'Έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων καινοτομιών μας για το αύριο ,ψάχνουμε συνεχώς για τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να βελτιωθούμε στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Το πολυμορφικό σύστημά μας εξασφαλίζει διάφορες ποικιλίες και επιτρέπει σε μας να εκπληρώνουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες πελατών και επιθυμίες όταν προβάλουμε τα προϊόντα μας.

Η συνολική ποιότητα της Lars Laj

Oι επιθυμίες όταν προβάλουμε τα προιόντα μας. | Η συνολική ποιότητα της lars Laj |Οι παιδικές χαρές της lars Laj έχουν μία συνολική ποιοτική προσέγγιση η οποία περιλαμβάνει:

  • Την πεπειραμένη ομάδα σχεδίου μας που έχει μια πλήρη γνώση όλων των ισχύων κανονισμών για την ασφάλεια , και ειδικότερα το πρότυπο EN 1176 και EN 1177.
  • Τα προϊόντα και τα σχέδια εξετάζονται, ελέγχονται και επικυρώνονται ετήσια από τη γερμανική οργάνωσης TUV σύμφωνα με το αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1176.
  • Μετά από την ολοκλήρωση στο εργοστάσιό μας, όλα τα έτοιμα προϊόντα ελέγχονται προσεκτικά προτού να παραδοθούν στους πελάτες μας.

Τεχνολογία - Διάρκεια και ασφάλεια

Τα πλαστικά μέρη μας που χρησιμοποιούνται ως καλύμματα στα σχοινιά αναρρίχησης είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν, τα οποία συνδυάζονται με σχοινιά με εσωτερικό από ενισχυμένα ατσάλινα σύρματα που είναι ενάντια στο βανδαλισμό και την εξαιρετικά σκληρή χρήση. Ο τοίχος αναρρίχησης γίνεται από 18 χιλ. λεπτών στρώσεων αδιάβροχου κοντραπλακέ , με επιφάνεια που είναι ανθεκτική στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Οι πέτρες αναρρίχησης , είναι φτιαγμένες από καουτσούκ προκειμένου να προστατευθούν τα παιδιά σε περίπτωση που γλιστρήσουν τυχαία. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρήση "κλειστών ακρών " με φύλλα "με έγχρωμη επικάλυψη" στα πάνελ μας, εξασφαλίζει την ασύγκριτη συντήρηση χρώματος και τη διάρκεια. Τα φύλλα έχουν την ελάχιστη διάρκεια ζωής 20 ετών και διατηρούν την παιδική χαρά με ζωηρά χρώματα για τη μέγιστη διάρκεια της ζωής της. Επιπλέον δεν απαιτείται απολύτως καμία επεξεργασία ή υπηρεσία.

Ο πλαστικός σωλήνας είναι εξαιρετικά ισχυρός και σχεδόν άθραυστος με μια διάμετρο 630 χιλ και ένα πάχος τοίχων 12 χιλ.

Όλα τα ξύλινα στοιχεία είναι πλανισμένα και στρογγυλεμένα στις άκρες και όλες οι βίδες και τα μπουλόνια είναι είτε φρεζαρισμένα είτε με πλαστικά καλύμματα.

Όλα τα μέρη μετάλλων είναι γαλβανισμένα και καλυμμένα με "βαφή πούδρας".